Albume


Doi trecători - Lucia Bubulac
Doi trecători
Lucia Bubulac

Format: Compact Disc
Pret cu TVA: 20.00 RON

Acest album conţine 10 melodii, printre care o piesă în limba greacă şi alta în limba italiană, un duet cu soprana Felicia Filip şi o piesă interpretată de Lucia împreună cu cei doi copii : Daria şi Raris Crişan.

            “Mulţumesc celor care văzuţi sau nevăzuţi, ştiuti sau neştiuţi,cu ştiinţa lor sau fără ştiinţa lor,au contribuit la realizarea acestei “prelungiri” a sufletului meu.M-au sprijinit moral, financiar şi au crezut în mine.Sper ca vreodată ,să le pot întoarce imensa bucurie prilejuită de realizarea acestui album.Mulţumesc Casei de producţie Ovo Music şi lui Ovidiu Komornyik ,lui Emanuel Gheorghe (Fisă) şi lui Vladimir Sergheev (Vova) pentru aranjamentul orchestral şi nu în ultimul rând sponsorilor care au făcut posibilă apariţia acestui disc”.  LUCIA BUBULAC

Am prezentat-o în emisiuni Radio și de fiecare dată i-au fost apreciate vocea şi melodiile străbătute de melancolii rafinate, distincte și cu o lumină specifică succeselor de fiecare zi, multe la număr, obișnuite, dar cu importanța lor pentru orice suflet de artist. Îmi place că nu a ales tăcerea clocotitoare, ci a dat  cale liberă cântecelor sale ca niște confesiuni directe, evidențiindu-și talentul în a da contur melodiei și înțeles cuvântului. Și ”Doi trecători”, și celelalte ne-o aduc aproape de inimi pe cea care cântă mângâind-ne auzul cu cel mai frumos suspin: LUCIA BUBULAC.

Titus Andrei

 

"Artiştii sunt medicii sufletului.Lucia a găsit calea de a vindeca deopotrivă trupul şi sufletul,prin prezenţa ei reuşind să definească frumosul şi să-l recomande în tratamentul "pacienţilor".Cine ascultă albumul va deveni "dependent "de frumos prin muzică."

Felicia Filip

 

Lucia m-a fascinat din prima clipă cu vocea şi uşurinţa cu care compune. Sunt convins că sufletul ei va intra în casele voastre şi va ocupa un loc bine meritat . Chiar dacă această pasiune o are de mult şi nu a avut curajul s-o împărtăşască cu noi, încă o dată se adevereşte faptul că talentul îşi face loc şi într-un final iese la lumină indiferent câte obstacole i s-ar pune. Te felicit Lucia pentru ambiţia şi seriozitatea cu care îţi faci meseria de artist…,sunt convins că publicul îţi va face loc în sufletul lui …

Ovidiu Komornyik  
Rating: 5.0/5 (7 voturi efectuate)


       Nu sunt comentarii la acest produs!