CONCERT AMÂNAT !!!
05/02/2013

Din motive independente de Casa de Producţie OVO MUSIC, concertul de lansare al albumului  "Daca ti-e dor" Ovidiu Komornyik, pe care artistul urma să-l susţină în 17 aprilie  se amână.!

Biletele procurate pot fi preschimbate în bilete pentru Ediţia a IIIa a Galei Ovo Music care va avea loc în 28 noiembrie 2013.

Va multumim pentru intelegere!

Ovo Music

 ===================

 „Dacă ţi-e dor...”

Ovidiu Komornyik face încă o dată dovada că romantismul nu piere în ciuda vremurilor trepidante pe care le trăim cu toții. De iubire oamenii vor avea oricând  nevoie și totdeauna iubirea va fi însoțită de cântec. Piesele lui demonstrează asta! Multe cupluri au ales să-și ilustreze poveștile de dragoste prin melodiile lansate de el de-a lungul timpului. Piesele lui sunt nelipsite de la cele mai frumoase evenimente din viața unui om iar la concerte, oamenii indiferent de vârstă cântă, aplaudă și vor să-i audă muzica.

 Anul 2013 este pentru Ovidiu Komornyik unul al unui nou album și noi surprize pentru publicul pe care l-a servit întotdeauna cu dragostea cu care a scris melodii rămase pe buzele tuturor:  “Te-am trădat”, „Ești mireasa vieții mele”, “Nu plânge iubito” sau “Când vin acasă”.

Noul album al artistului va fi lansat la Sala Palatului,in cadrul concertului  ,,Daca ţi-e dor” pe data de 17 aprilie , alaturi de Ovidiu Komornyik, vor fi invitati surpriza.

Concertul susținut de Ovidiu Komornyik la Sala Palatului va cuprinde atât piese de pe  noul album cât și cunoscutele lui refrene pe care publicul le cânta permanent în spectacole cu artistul. Noul album va cuprinde 10 piese în primă audiție care abia așteaptă să devină...hituri!

  Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul, Magazinele Flanco,Magazinul Victoria, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Metrou Unirea I, Cinematograful Patria, Magazinele Diverta şi online pe:

 www.biletoo.ro(http://www.biletoo.ro/eveniment.php?e=620&check=1329 ),

www.blt.ro(http://www.blt.ro/bilete/ovidiu-komornik-o-k-band-672.html ) ,

www.bilet.ro(http://www.bilet.ro/eveniment.php?e=620&check=1329 ) ,

www.myticket.ro(http://www.myticket.ro/ro/bilete/922/detaliilocatie/ovidiu-komornyik--daca-ti-e-dor.html ),