ArtiștiABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


 


Gabriel Dorobanțu
website

 "Sunt credincios meseriei mele. Am supravietuit in veritabila panza de paianjen, asa cum numesc eu moda in muzica, datorita sinceritatii mele."

"Cantecele trebuie sa fie mici momente de viata. Trairile omenesti, sentimentele rascolitoare, eterna iubire reprezinta temele predilecte ale slagarelor, cu care ma prezint in fata marelui juriu - publicul. Eu pledez pentru reintoarcerea la lirism, romantism, parametrii care vor dainui cat lumea."

" Nu voi trada niciodata slagarul ! Voi oferi, ca si pana acum, cantece care sa faca placere, sa bucure cu tot dinadinsul, sa fie cat mai aproape de sufletul ascultatorilor, pentru ca nu trebuie sa ne fie frica de sentimente. Poti spune TE IUBESC in mai multe feluri, dar prin muzica eu am ales cea mai buna cale de exprimare."

Fidel zodiei CAPRICORN  s-a  nascut in Bucuresti la data  3 IANUARIE 1953.

Intr-o epoca in care muzica house sparge peretii discotecilor si oboseste creierii ascultatorilor, cand manelele chinuie gustul melomanilor adevarati, unul dintre ultimii romantici ai momentului incita sufletele celor care mai au timp si pentru muzica buna, aceea care nu se demodeaza niciodata. Se poate mandri cu faptul ca nu a acceptat nici un fel compromis niciodata , ci a ramas fidel publicului care il adora pentru slagarele sale care frang inimile.

Debuteaza  oficial la treizeci de ani in anul 1983, la Festivalul Concurs de la Mamaia, unde obtine Mentiune la Sectiunea Interpretare, cu melodia "Ochii tai" (compozitor Vasile Veselovschi, versuri Mihai Maximilian), melodie devenita ulterior slagar.

Inregistreaza aproximativ 200 de piese, care se regasesc pe cele patru discuri vinil  si  opt CD-uri.
Canta in spectacole de revista la  Teatrul "Constantin Tanase" din Bucuresti si "Majestic" din Ploiesti. A facut parte din distributia filmelor pentru copii "Pestele verde" ; "Trupa de show";  " Dramaticus ".